Ännu en WordPress-webbplats

Affirmationskort

Bilderna nedan visar mina affirmationskort som jag har skapat tillsammans med min syster. Dessa affirmationskort är till hjälp för gravida och födande som ett mentalt stöd inför deras förlossning. Att affirmera innebär att säga positiva påståenden till sig själv upprepade gånger under en längre period som man ska börja tro på. Därför är det viktigt att påståendena är realistiska och trovärdiga och även att man använder de under en längre period. Därför är det bra att använda sig av affirmationer redan under graviditeten, t ex från gravidvecka 30.

Den mentala kraften under förlossningen har en otroligt betydande roll då man går igenom många mentala stadier under en kort period under sin förlossning. Glädje, uppgivenhet, orklös, rädsla, styrka, enpowerment är bara få känslor som en kan uppleva under sin förlossning och att i dessa stunder när man behöver behålla sina positiva känslor eller vända på sina negativa känslor är affirmationer jättebra att upprepa. Det kan vara lätt att glömma bort om man inte har sina påstående framför sig och därför har jag utvecklat dessa kort som är i storlek A5 för att kunna ha framför sig.

Korten är uppdelade i tre olika paket med 6 kort med olika affirmationer i varje paket. Dem säljs endast paketvis. Se nedan vilka affirmationer som ingår i varje paket och välj det som du tycker mest om!

Paket 1


Paket 2


Paket 3


Pris

199:- /ett paket
349:- /två paket
449:- /tre paket

Alla priser är inklusive frakt och skickas så fort betalningen har kommit in. Betalning sker via swish eller banköverföring.


Gör din beställning här!