Ännu en WordPress-webbplats

Doulapaket

Vill man ha mig som sin doula så är doulapaketet något för dig/er! I detta paket får man med två förberedande samtal på ca 1,5-2,5 h per träff och då går vi igenom dina/era tankar, funderingar & krav kring förlossningen först och främst.

Aktiv baby övningar, avslappningsövningar & olika förlossningsställningar med hjälp av rebozo sjalen & boken Föda Utan Rädsla är några verktyg jag använder mig och lär ut till er. Det finns andra sätt att finna lugnet på en förlossning så har du/ni andra önskemål är det välkommet!

Jag erbjuder NADA öronakupressur till varje samtal samt under förlossningen, så totalt fyra behandlingar ingår. Du kan läsa mer om NADA och dess fördelar samt pris här.

Jag har jour 10 dagar innan BF och fram tills bebis är född och då har du/ni obegränsad mail/sms och telefonkontakt med mig. När förlossningen är igång finns jag på plats inom 2 h och stannar tills bebis är född och stannar ca 1 h efter.

Ett eftersamtal ingår på ca 1 h och då går vi igenom förlossningen, tankar och funderingar, lite amning samt bära i sjal. Har du/ni särskilda önskemål är det välkommet!


Sammanfattningsvis vad som ingår:

  • Två förberedande samtal på 1,5-2,5 h vardera
  • Jour 10 dagar innan BF och fram tills bebis är född
  • Doulan är med under hela förlossningen
  • Ett eftersamtal på ca 1 h
  • Obegränsad mail/sms och telefonkontakt

Jag doular på förlossningar som sker i hemmet, Varberg, Halmstad, Borås & Göteborg, vaginalt eller kejsarsnitt!


Pris:

5000:- + milersättning om det är utanför centrala Varberg & ev. parkeringsavgifter.

Milersättning ligger på 18,50:-/mil.