Ännu en WordPress-webbplats

Grattis till föräldraskapet!

Hej och välkommen till www.doulapower.se,

Fanny heter jag!

Att hjälpa, stödja och guidea kvinnor när dem är som mest sårbara är det jag är utbildad till att göra. För mig är det viktigast att oavsett bakgrund få rätten till en trygg förlossning – därför är doulans roll så viktig!

Att förbereda sig inför förlossningen och närmaste tiden efter en förlossning är guld värt, med både mental och fysisk förberedelse. Att göra upp en vision om drömförlossningen, läsa böcker, mata sitt sinne med nyttig information inför den kommande stunden är bara några tips för hur du skapar de bästa förutsättningarna för att förlossningsupplevelsen ska bli POSITIV! Ta vara på dessa 9 månader!

Jag doular föräldrar som ska föda i Varberg, Halmstad, Borås eller Göteborg, både förstagångsföderskor och omföderskor, par och ensamstående, vaginalt eller kejsarsnitt. Jag har möjlighet att vara med vid hemmaförlossningar men en barnmorska måste närvara.

Under tjänster hittar du vad jag erbjuder.

”Fanny är en kunnig doula som underlättar i alla skeden, hon är betryggande och flexibel. Väldigt påläst och duktig på sin sak! Helt klart en miss att tro att man klarar sig bättre utan. Jag skulle rekommendera henne alla dar i veckan!”

/Förstföderska

Copyright Doula Power – Med ensamrätt