Ännu en WordPress-webbplats

Hur går det till?

Lära-känna träff

Allt börjar med en lära-känna träff! Denna träff tar ca 30-40 minuter på valfri plats för att se om vår kemi stämmer överens. Den är icke-bindande & kostnadsfri.

Sen går du/ni hem och funderar i lugn och ro om jag är den du/ni vill anlita. Vi hörs av inom en vecka och vill du/ni anlita mig förbereds kontrakt inför kommande förlossnings förberedande samtal.

Förberedande samtal

Vi bestämmer dag för två förberedande samtal innan förlossningen som ingår i ett doula paket. Allra helst ses vi hemma hos dig/er. Varje träff tar mellan 1,5-2,5 timmar.

Vi går igenom dina/era tankar och funderingar kring förlossningen. Jag lär ut bl a. Aktiv baby övningar, avslappningsövningar & olika förlossningsställningar med hjälp av rebozo sjalen & boken Föda Utan Rädsla.

Jag erbjuder NADA öronakupressur till varje samtal samt under förlossningen. Läs mer här.

Vi pratar även sjukhusrutiner, amning, ev förlossningsbrev & om du/ni har era speciella önskemål kring ämnen så hjälper jag till att ge den information som behövs.

Det går att få endast förberedande samtal utan närvarande doula på förlossningen enligt era önskemål. Läs mer här.

Förlossningen

Jag har jour 10 dagar innan BF fram tills bebis är född. Om förlossningen startar tidigare än 10 dagar innan så kommer jag om jag har möjlighet. Återbetalningsplan finns.

Jag finns tillgänglig på telefon 24/7 och kommer hem till er vid behov annars möts vi på sjukhuset. Det är den gravida eller partnern som ansvarar för att kontakta mig. Finns på plats inom 2 timmar. Jag stannar 1-2 timmar efter förlossning beroende på omständigheterna.

Om jag skulle få ett akut förhinder har jag back-up doula inför varje jour.

Eftersamtal

Efter förlossningen ses vi en tid efter du/ni kommit hem och fått komma till ro. Ett uppföljande samtal som handlar om förlossningen, upplevelsen och känslor kring den. Vi pratar även amning och bära i sjal. Samtalet tar ca 1 timme.

Jag har tystnadsplikt.

Sammanfattning vad som ingår:

  • Två förberedande samtal
  • Jour 10 dagar innan BF och fram tills bebis är född
  • Doulan är med under förlossningen
  • Ett eftersamtal
  • Mail/sms och telefonkontakt enligt överenskommelse
  • Mil- och bensinersättning och ev. parkeringsavgifter